Ett vinterbarn är fött…

…i människofamiljen! En stor tös, vägde dryga 4 kg vid födseln och lite mer än halvmeter lång. Hon har sin fars näsa och mors händer, och visar redan prov på en viljestark och matglad personlighet. Vi är alla mycket lyckliga över henne, och både mor och dotter har återhämtat sig bra efter förlossningen. Det blev en födsel i den stil vi önskat oss, även om det tog lång tid. Tusen tack till alla i den fantastiska personalen på Förlossnings- och BB-avdelningen på Höglandssjukhuset i Eksjö!

lillasyster

Även om den här bilden ser lovande ut är det svårt att veta om det lilla skruttet, som än så länge saknar förnamn, är ett getbondeämne. Hon har förstås varit i lagården, men då mest sovit, så det går inte att avgöra någon intresseinriktning…fast det får hon faktiskt välja själv, när den dagen kommer, utefter sina egna drömmar och önskemål!

En intressant zoologisk observation

Vår 4-årige onge kom häromdagen in och berättade att det fanns en kajman* i bäcken bakom lagården! Det gör pratet om illrar lite fattigt i sammanhanget, eller hur?

*en sorts krokodil

7 reaktion på “Ett vinterbarn är fött…

  1. Christine

    S pussade skärmen och sa : bee bee.
    Översatt måste det vara ”jag är överförtjust i min nya syssling!”

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *