”A-laaaarm! De rymmer!”

alaarmTuppis var bara tvungen att ge hals och slå larm när han fick se detta: två hornmonster utanför hagen!
Deras matte blev inte riktigt lika upprörd när hon fick se Tilda och Jenny, utan schasade bara tillbaka dem till resten av gänget innanför stängslet. Våra getter är inte mer rymningsbenägna än andra lantbruksdjur, men eftersom ett gott bete är det bästa stängslet kan ibland vissa mindre individer tycka att det obefintliga vinterbetet inte är gott nog (att få serverat hö 2 gånger om dagen inne i hagen är inte samma sak), och därmed söka sig mat annorstädes.

(Till personer som upprör sig över att tuppen bryter mot utegångsförbudet kan jag meddela att bilden faktiskt inte är helt färsk, utan har legat och skräpat på hårddisken några veckor.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *