Hack, hack på dörren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA…så, nu var det borta.

Om du besökt www.hörnebo.se sen igårkväll, hann du kanske se att det kommit upp konstiga inlägg med diverse reklam på engelska här på bloggen. Någon, troligen en bot, har lyckats skapa en egen inloggning och göra spaminlägg. Vad jag kan se är inte mitt administratörskonto hackat?! Jag kan inte se det användarnamnet som loggat in på min kontrollpanel, så det är skumt, detta.
Knappt jag är med på själv vad som hänt eller händer, men nu ser det ut som det ska här i vårt nät-Hörnebo i alla fall!

En annan grej som kanske stör ditt besök här, är att när jag flyttade sidan från den gamla servern till det nya webbhotellet fick jag en ny version av WordPress (det verktyg jag använder för att fixa och dona med den här hemsidan), och den vägrar visa filer som har ”åäö” i filnamnet. Därför syns inte vissa äldre bilder, det blir bara en tom ruta med ett kryss. Jag ska börja jobba med filnamnen så snart jag kan! Hoppas du har överseende!

2 reaktion på “Hack, hack på dörren

 1. Christine

  Stora kast i arbetsuppgifterna för den strävsamme småföretagaren.

  Btw, vi ses till påskhelgen. Om föräldrarna glömmer så vill vi gärna paxa två dussin ägg, om vintervilan är över för hönsakräken?

  Svara
  1. admin Inläggsförfattare

   Alltid är det något som ska göras! Tack för att du tipsade om hackningen, förresten!
   Jag paxar 24 ägg till er, hönsen värper rätt bra nu mtp årstiden. Kram/C

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *