Kreativcafét i Hörnebo har öppnat!

kreativcafe1Jajamensan, go´vänner! Nu har våra grannar Viola och Andreas Landschoff officiellt öppnat dörren till sitt Kreativcafé i Hörnebo! I en flygelbyggnad till deras plats på jorden, Hörnebohemmet, har de inrett ett personligt café. Det går att fika både ute och inne, det finns mycket färskt hembakt (men även ett och annat typ Delicato, för den som gillar sånt) samt ett urval av lokalt hantverk från Hörnebosmeden Horst Wissel, lerhantverkaren Inger Jönsson i Hökhult och Violas egna tovade ullföremål. Det finns även ett antal olika garner och tysk/svensk litteratur.

kreativcafe2Lokalen är förstås anpassad till dig som är rörelsehindrad, och utomhus finns en rejält tilltagen sandlåda för barnen, med bl a ett alldeles riktigt vikingaskepp!
I Kreativtältet utanför caféet kommer då och då att hållas visningar i motorsågskonst, smide, tovning m m (se program på hemsidan, länk nedan).
Kreativcafé Hörnebo ligger väl synligt precis bredvid vägen mellan Årset och Asa, vid korsningen med skylt ”Notteberg”. För dig som kör efter digital vägbeskrivning är adressen Hörnebo 7, LANDSBRO. I caféet talas svenska, deutsch and english.
Kreativcaféets hemsida hittar du här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *