Skilsmässa och bloggtystnad

Ja, go´vänner, som tåligt väntat nästan ett halvår på att det ska hända nåt på den här bloggen!
Det har varit en tuff tid här på Löten i Hörnebo, även om allt utåt sett har rullat på som vanligt. Bara det att jag inte orkat fota och skriva om det.
Nu under hösten beslutade jag och Peter att vi ska skiljas. Ett svårt men nödvändigt beslut. Det var ju liksom inte så här det var tänkt…

Planen är att Peter ska flytta till sitt nya hem någon gång i början av 2017, och jag behåller gården (om banken vill låna ut så möe pengar att jag kan köpa ut Peter, vill säga). Barnen får bo varannan vecka hos respektive förälder. Getterna, korna och hönsen får vara kvar här i Hörnebo.

Sånt är livet. Utan en massa dynga växer inte grödorna…

Jag har fått väldigt mycket pepp och stöd från vänner och släktingar, ibland från oväntade håll, tack allihopa! Snart är jag ensamstående med 4 ungar och en hel gård full med djur, men inte känns det ensamt, även om det är sorgligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *