Nu är gården till salu!

Jaha, som ni kanske redan sett, goa blogg-vänner, är Löten i Hörnebo, med adress Hörnebo 6, Landsbro till salu sedan en dryg vecka:

https://www.hemnet.se/bostad/gard-126m2-vetlanda-kommun-hornebo-6-17002341

Är nog bättre du klickar på länken, mäklarna var mycket bättre på att ta snygga bilder…

Nästa visning är på fredag den 18 september, hur du bokar in dig ser du på länken.
Så vad får den som köper vår gård? Ett hus där timmer och 1800-tal samsas med optofiber och 2000-tal. En rejäl jordkällare i södersluttningen precis bredvid huset. En grusväg med gräs i mitten, som i princip trafikeras av oss, närmsta grannarna bredvid och Dag-Otto. Brygghuset precis bredvid vägen, 2 traktorgarage, det ena med vindskydd för utegående djur. Ladugård från 1920-talet med boxar där vi haft våra getter, kor och fjäderfän (takhöjd 2,10). Rinnande varmt och kallt vatten, ny el med jordfelsbrytare och allt. Skulltork för löshö. Majestätiska gamla askar och almar vakar över gårdscentrum. 8 ha skog, med mycket avverkningsmoget. 7,11 ha bidragsberättigad åker- och betesmark (stödrätter finns). F d sågverksbyggnad som vi använder som maskinhall, grusplan runt den. Ingår t o m en alldeles egen fornlämning i skogen, en backstugu-ruin med tillhörande fossil åker.

Det är väl bara att ta sig en titt, om inte annat på Ludvig & Co:s mäklarsida för att stilla nyfikenheten.

Begärt pris 2,4 miljoner eller högstbjudande. Anbud lämnas skriftligt till mäklaren senast 6 oktober.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *